sobota 17. ledna 2009

Vymazání dat z iPhonu

Možná vás při čtení tipu Jak retsartovat iPhone napadlo, jak se dají z iPhonu vymazat všechna data, když ani restart žádná data nesmaže. Samozřejmě to jde, slouží k tomu zvláštní položka v nastavení. Můžete si dokonce vybrat, která data chcete smazat a nemusíte tak ničit své záznamy kompletně.
Zvolte tedy funkci Settings - General a dole najděte položku Reset. Následně můžete vybírat z několika možností:
Reset All Settings - vymaže všechna nastavení iPhonu, ale aplikace, fotky, kontakty apod. zůstanou zachovány
Reset All Content and Settings - kompletní výmaz všeho, co máte v iPhonu uloženo
Reset Network Settings - vymaže všechna nastavení týkající se sítí
Reset Keyboard Dictionary - při psaní na klávesnici se vytváří slovník výrazů, které často používáte. Tato volba slovník vymaže
Reset Home Screen Layout - zruší vaše rozmístění ikon a poskládá je tak, jak byly původně
Reset Location Warnings - zruší nastavení týkající se odesílání vaší polohy. Některé aplikace totiž s vaším svolením mohou odesílat vaši aktuální polohu; hodí se to například při blogování

Žádné komentáře:

Okomentovat